Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wanda Poltawska - A szeretet kalandja

2.800 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02005

"Ha meg akarjuk hallani Isten hangját a világmindenségben, lélekben el kell szakadnunk a világ zajától és lármájától." - II. János Pál

Wanda Poltawska lengyel orvos, pszichiáter a családok támogatásában kifejtett tevékenysége révén lett Karol Wojtyla munkatársa, aki már papként, majd püspökként és pápaként is elsődleges lelkipásztori célként tűzte ki a családok segítését.

Ha meg akarjuk érteni Isten eredeti tervét az emberről és a családról, ki kell nyitnunk lelki szemeinket - azaz új szemmel kell néznünk a valóságot, az egész világot. A családról az utóbbi időben sokat beszélnek, sokan sokféle nézetet fogalmaztak már meg, sőt új tudományág is születőben van, amely kifejezetten a családdal, a világban betöltött szerepével és napjainkban tapasztalható krízisével foglalkozik. A veszélyben lévő család megmentésére világi és egyházi szinten egyaránt újabb és újabb intézmények alakulnak.... A családot azon az úton, amelyen szent közösséggé válhat, ma hat alapvető és örök sorsát illetően döntő jelentőségű súlyos veszély fenyegeti:  veszélyben a házasság előtti tisztaság, veszélyben a házasság szentsége, veszélyben a család az élet forrása, veszélyben a házasélet tisztasága, veszélyben a hűség és a holtig tartó hűség.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek