Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paul Baldauf - A sötétség három napja

1.000 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D02233

Sokan hallottak már a háromnapos sötétségről, amelyet megjövendölt Pio atya és sok más látnok is. de ezt az eseményt igazán senki sem tudja elképzelni, mivel tényleg annyira borzasztónak tűnik. .....

ez egy jövendőben bekövetkező esemény regényszerűen megírt formája, ennek ellenére nem szabad pusztán a fantázia szüleményének tekinteni, mert olyan próféciákon (és a Biblián) alapulnak az elbeszélések, amelyeket komolyan kell venni annak érdekében, hogy lelkileg felkészülhessünk Istennek erre a büntetésére.

Ez az esemény csak akkor lenne elkerülhető, ha az emberiség megtérne és ismét Isten vezetése szerint élne. De aki látja ezt a mai világot és ismeri az eseményeket, sajnos nem nagyon remélheti, hogy ez az előre megjövendölt háromnapos sötétség mégsem fog megtörténni.

Nem tudjuk pontosan, hogyan fog ez történni, de a látnokok szerint váratlanul fog bekövetkezni. Ugyanakkor ez az esemény összefügg egy szörnyű háborúval,amely teljes pusztulással fenyegeti a földet. Ennek megakadályozására Isten közbeavatkozik háromnapos sötétséggel és a természeti katasztrófákkal.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megtérni. de azoknak is, akik az Evangélium szerint akarnak élni, és küldetést éreznek mások lelkének megmentésére.

Katona István atya

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek