Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Pál Ferenc - Ami igazán számít

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft
Szállítási díj: 1.400 Ft
Cikkszám: D01990

Elborítanak minket az információk, a sürgős ügyek és a fontos feladatok. de mi a lényeg? A válasz az élet néhány ritka, kitüntetett pillanatában természetes módon tárul fel.

Szeretnék veletek együtt megérkezni e könyv révén egy-egy igazán lényeges pillanathoz, amikor meggyőződéssé erősödik bennünk a felismerés: már tudom, hogy mi az, ami valóban számít.

ez a könyv szándékom szerint az eddigi szakmai tanulmányaim és emberi tapasztalataim összefoglalását is jelenti. Arra vágytam, hogy amit a különböző humán területek tudásban, kutatási eredményben kidolgoztak, az eljuthasson azokhoz, akiket érint, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Hozzátok. Ezért több mint tíz nagy téma került a kötetbe, reményem szerint összegyűjtve a leghasznosabb információkat egy-egy területre vonatkozóan.

Miként ismerjük fel és vigyük véghez a szükséges változtatásokat? Miként hozzuk magunkat egyensúlyba nehézségek idején? Mit kezdjünk múltunk fájó sebeivel, jövőnk bizonytalanságával? Miként kommunikáljunk hatékonyabban? Hogyan használjuk bölcsen a tapasztalatainkat, és éljünk eredményes, gyümölcsöző életet? Hogyan válhat számunkra éltető erővé a spiritualitás? Mit tegyünk, hogy elkerüljük a kiégést, és derűs emberré váljunk? Hogy ne csak az eszközeink, hanem mi is okosak legyünk? Hogy képesek legyünk megadni gyerekeinknek, amire igazán szükségük van?

Vagyis hogyan bánjunk jól önmagunkkal, egymással és földünkkel?

Menny.:db