Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Josh McDowell- Sean McDowell - Az intolerancia szépsége

1.600 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D01294

Manapság mindent áthat a kultúrális tolerancia. Úgy tűnik, mindenütt felütötte fejét, az oktatásban, a törvényhozásban, a társadalomban... de még a gyülekezetben is.

Hatására egy egész nemzedék elhiszi, hogy nincs egyetemes erkölcsi igazság, mindenki megteremtheti a saját igazságát, és intoleránsak vagyunk, ha nem helyeseljük mások viselkedését és életstílusát.

A könyv megvilágítja a különbséget a tolerancia régebbi és mai értelmezése között, leleplezi a mai szemlélet pontatlanságait és ellentmondásait, szilárd elméleti alapot és gyakorlati megoldásokat kínál mind a szülőknek, mind a fiatalokkal foglalkozó tanítóknak a felmerülő kérdésekben:

Ki hozta létre az erkölcsi igazságot, és miért?

Hogyan élhetjük meg a biblikus toleranciát olyan emberek felé, akikkel nem értünk egyet?

Hogyan értessük meg gyerekeinkkel, hogy a szexuális erkölcs Isten ajándéka, és miért vonatkozik mindenkire az erkölcsi igazság?

Mit jelent az igazi szeretet, és elfogadás, ami nem a teljesítménen alapul?

Lelki harc folyik fiataljaink szívéért és értelméért. Nagy kihívás, hogy olyan generációt neveljünk fel, amely magáévá teszi az Isten Igéjén alapuló értékrendet, hogy aztán mint "Isten hibátlan gyermekei" ragyogjanak, mint csillagok a világban, "az elfordult és elfajult nemzedékben." (Fil. 2.15)

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek