Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Gábor Emese - Gombaismeret iskolásoknak

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
1.490 Ft
Szállítási díj: 1.400 Ft
Cikkszám: D01780
Ezt a könyvet 9 éves kor fölött ajánlom az iskolai környezetismereti, biológiai oktatás, szakköri és cserkészfoglalkozások kiegészítőjeként. A kiadvány hasznos lehet az osztálykirándulások, táborok vagy családi túrák alkalmával is.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

E könyv három fő részre tagozódik: 

Az első a gombák testfelépítéséről, növekedéséről és szaporodásáról szóló fejezet, mely a gyermekek tudományos gondolkodását fejleszti.

A második rész egyszerű logikájú gombahatározó, mely színes képek segítségével több mint 100 gyakran előforduló gombafajt ismertet meg.

A harmadik rész "rímfaragó" versikéi szórakoztatóan tanítják meg a legismertebb gombafajták tulajdonságait, akár kisebb gyerekekkel is.

A "TUDOD-E ?" címszó alatt számos érdekes információ színesíti a gombák világáról alkotott képünket. Serkenti a gombák iránti érdeklődést, segítséget nyújt az ismeretek részletesebb elsajátításában.

A gomba-, növény- és állat-határozás élménye természetszerető, környezettudatos és a természet iránt alázatos gondolkodást eredményez. Az ilyen gondolkodású gyermekek kiművelése sokat segíthet abban,hogy megóvjuk bolygónkat a jövő nemzedékei számára.

Gábor Emese gombavizsgáló szakellenőr