Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fizetés és Szállítás

Fizetés és szállítás

Megrendelés lépései

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Tovább a kosárhoz” gombra.
  2. A „Kosár” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
  3. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez. Amennyiben nem kíván regisztrálni, válassza a regisztráció nélküli vásárlás lehetőséget.
  4. Akciós kuponját a „Kupon beváltása” mezőnél tudja érvényesíteni.
  5. Kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra.
  6. Ezután válasszon szállítási és számlázási címet.
  7. Válasszon átvételi módot a három lehetőség közül a megfelelőre kattintva.
  8. Válasszon fizetési módot a következők közül: utánvét, OTP Simple bankkártyás fizetés, vagy készpénzes fizetés
  9. Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését.

Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Fiókom – Korábbi rendeléseim” menüpontban.
Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.

Fizetési feltételek

Fizetés a helyszínen

A D18 Könyvesboltban: Megrendelését az átvételkor fizetheti készpénzzel, vagy bankkártyával.
Házhozszállítás: Megrendelését az átvételkor kizárólag készpénzzel fizetheti. A futárszolgálat bankkártyát és ajándékkártyát nem tud elfogadni.

 

Online bankkártyás fizetés

A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön az OTP Bank weblapjára kerül, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak minősített, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "bankkártyás fizetés" feliratra kattintsanak, majd az OTP Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják.
 

Szállítási feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

Személyes átvétel a D18 Könyvesboltban

Ingyenesen átveheti megrendelését a D18 Könyvesboltban (1066 Budapest, Dessewffy utca 18-20.), akár már 1 db könyv esetén is.
Fizethet készpénzben vagy bankkártyával.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyve(ke)t a Sprinter Futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja: 1300 Ft
Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes és online bankkártyás fizetés között.
Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik.