Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cyril John - Emeld imára kezedet - A közbenjárás imája

1.600 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D01002

A szerző így nyilatkozik könyvéről: "A közbenjáró ima Isten üdvözítő tervéhez kapcsolódik, részvétel Isten üdvözítő tervében. A közbenjárás szövetségre lépés Istennel, isteni küldetés a világért. .... A közbenjárás igazi jele, hogy magunkra vesszük azoknak terhét, akikért imádkozunk. II. János Pál pápa azt mondta: "Isten az emberre bízta saját üdvösségét. Rábízta az Egyházat és az Egyházban Krisztus megváltó művét. Isten ezt mindannyiunkra rábízta, mint egyénekre és egész emberiségre egyaránt" Ez a közbenjárás alapja. Minden keresztény emberkötelessége a közbenjárás, mert ez a felelősség Isten terve szerint rá van bízva."

Ezt a könyvet minden kereszténynek el kellene olvasni. Mert ha ez küldetés, ha meghívás Isten részéről, ha ezen múlik az Egyház és a világ megújulása - akkor nem lehet tétovázni.

Sokan leírták már, hogy a mai világ az összeomlás szélén áll. Csak az imádság tartja össze. Ha tétlenül várunk, akkor összeomlik és maga alá temet minden szépet, amit alkottunk. Itt az idő, hogy felébredjünk és megvívjuk a csatát minden gonosz erő ellen.

Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki vállalja a harcot az Egyház és a világ megújulásáért.

Katona István atya

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek