Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

C. john Miller és Barbara Miller juliani - Barbara, gyere vissza!

1.300 Ft
Menny.:db
Szállítási díj: 1.750 Ft
Cikkszám: D01819

Anya, apa! elegem van a szabályaitokból és az erkölcsötökből. Többé nem akarok keresztényként viselkedni és nem is fogok!" - jelentette ki a 18 éves Barbara. Miközben apja megpróbálta jobb belátásra bírni, Barbarában nőtt a neheztelés, és az erkölcstelenség útjára lépett, ami csak fokozta szülei fájdalmát.

"Tudok az emberi romlottságról, de sokáig tagadtam, hogy a családunkban is létezhet." - írja C. John Miller. A valósággal való szembesülése azonban arra késztette, hogy szembenézzen saját bűnével, bocsánatot kérjen, elismerje, hogy képtelen megváltoztatni önfejű lányát, és Isten szerinti módon kezdje szeretni Barbarát.

"Jack" Miller és Barbara Miller elbeszéli, milyen úton jutottak el a fájdalmas konfliktusokról az örömteli kibékülésig. Könyvük ellenállhatatlan képet fest Isten Millerékre és mindnyájunkra áradó kegyelméről, és felbecsülhetetlen értékű tanulságokkal szolgál az alázattal, bátorsággal és reménnyel kapcsolatos küzdelmeinket illetően. a könyv végén a fejezetek tanulmányozását segítő kérdések találhatók.

Inspiráló beszámoló egy tékozló lány hithez való visszatéréséről és apjával való kibéküléséről

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Facebook kommentek